Personal trainers

 

Dun zijn is niet meer het nummer 1 streefbeeld van veel vrouwen tegenwoordig. De focus heeft zich verplaatst van de kilo’s naar ‘healthy’. Een gezond krachtig lichaam is het nieuwe ideaal. Dat vind ik als vervente sporter en personal trainer natuurlijk een gezonde ontwikkeling! Wat mij betreft is dat wat telt: je krachtig en energiek voelen, zowel fysiek als mentaal!

Waarom Personal training ?

Als personal trainer bied ik een op maat gesneden programma met als doelstelling het verbeteren van je fysieke en mentale welzijn. De Personal Trainer is daarbij de ‘stok achter de deur’ die nodig is om te komen tot zichtbare en meetbare resultaten. Daarin ben ik de constante factor. Als trainer, coach, aanspreekpunt, motivator en ‘entert(r)ainer’.

U start met een uitgebreide intake waarin we samen uw doelstellingen bespreken en vastleggen, rekening houdend met uw leeftijd en conditie. Vervolgens stel ik een persoonlijk programma samen, dat op basis van training, rust en voeding de snelst gewenste resultaten oplevert. Daarin begeleid ik u als coach/trainer van A tot Z op persoonsgerichte, vakkundige en gemotiveerde wijze.

 

personal trainer zaal

MELD JE AAN
Voor een gratis proefles of voor informatie

 


    Chat openen
    Goedendag,
    Waarmee kunnen we u helpen?