Vrouwen boven de 40

vrouw boven de 40
vrouwen boven de 40

Vrouw boven de 40

, het is zeker niet makkelijk als vrouw boven de 40. Zelf ben ik nu 42 moeder van 2 jongens en vrijgezel. Tja, dan moet je als vrouw van 42 weer de markt op. En eerlijk gezegd heb ik dat gedeelte al opgegeven. Ik heb mij erbij neergelegd ik vind het wel prima zo. Maar aandacht en bevestiging dat wil elke vrouw, of je nu getrouwd bent of niet.

Vinden mannen mij nog aantrekkelijk?

Die vraag kreeg ik laatst van iemand. Als je als vrouw al meer dan 20 jaar in een relatie bent en kinderen samen hebt dan vraag je je weleens af vinden andere mannen mij ook nog aantrekkelijk? De vraag die ik toen eigenlijk gelijk terug stelde; Vind jij jezelf aantrekkelijk of sexy? Nee! was het antwoord. Dan is mijn antwoord als jij jezelf niet aantrekkelijk of sexy vind hoe kunnen andere mensen dat dan van je vinden? Alles heeft te maken met uitstraling. Het maakt echt niet uit of je rimpel meer of minder hebt of dat je iets zwaarder bent dan 20 jaar geleden. Nee! jij moet tevreden zijn met jezelf.

Mannen zijn altijd tevreden met zichzelf

Wij vrouwen zitten altijd op ons zelf af te geven we zijn te dik of krijgen rimpels. De grap is een man denkt zo helemaal niet. Een man vind zich over het algemeen helemaal geweldig. Onzekerheid is echt een vrouwen ding ben ik wel achter. We worden dood gegooid met de zogenaamd perfecte plaatjes. Maar wat is nou eigenlijk perfect? Niemand is perfect. Het gaat er echt om hoe jij als persoon overkomt, en als je altijd onzeker bent over jezelf straal je dat uit en daar wordt je zeker geen leuker mens van.

Aantrekkelijker voelen

Aantrekkelijker voelen, maar hoe dan? Wat ik persoonlijk doe om mij aantrekkelijker te voelen. En dat dus te kunnen uitstralen. Dat is eigenlijk heel simpel. Je trekt iets heel sexy’s aan onder je kleding jij bent de enige die dat weet en dat voelt een beetje ondeugend. En we willen allemaal weleens een beetje ondeugend zijn. Als jij je daar dan fijn bij voelt straal je dat uit. Probeer het maar eens uit. Als er dan mensen naar je kijken, dan denk je bij jezelf hihihi jij weet niet wat ik hieronder aan heb. Geloof me zonder dat ze er erg in hebben zijn ze ineens nieuwsgierig, goh wat is er met haar aan de hand? Dit is wat voor mij werkt. Wat werkt voor jou? Ik ben heel benieuwd naar hoe jullie dat eigenlijk doen.

This is the heading

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Sporty Company

Nieuwsbrief

© All rights reserved. Site designed by Innotrends