Zumba Shape
ZUMBA

Zumba betekent letterlijk ‘snel bewegen en lol maken’ en dat is precies wat je in een Zumba les doet! Zumba combineert aerobics met bewegingen uit verschillende latin dansen zoals o.a. de samba, rumba, salsa, merenque en flamenco. De choreografie wordt met opzet eenvoudig gehouden zodat het voor iedereen haalbaar en leuk is om mee te doen.

In mijn late jeugd deed ik fanatiek aan Latin dansen: ik deed wedstrijden en gaf les op de dansschool waar ik zelf als leerling begon. Toen jaren later de Zumba-rage vanuit Amerika naar Nederland overwaaide, was ik er als de zogenaamde kippen bij en ging direct in de leer en behaalde als een van de eersten in Nederland mijn Zumba-instructeursdiploma. Daarna heb ik vele andere sportinstructeurs middels trainingen mogen enthousiasmeren voor Zumba zodat ook zij deze geweldige in hun sportschool konden gaan aanbieden. Ik ben dan ook heel blij dat ik Zumba heb mogen leren van de Zumba-bedenker, Alberto ‘Beto’ Perez.

Met Zumba beweeg je je hele lijf waardoor alle spiergroepen van het lichaam aan bod komen. Zumba verbetert de conditie, versterkt de spieren en verbrandt ook nog eens vele calorieën.

Jong of oud: als je van dansen houdt en van zonnige muziek, dan zal je veel plezier beleven aan deze de Zumba les(Zumba Shape) in Houten!.

Heb je interesse? Neem dan contact op.

Chat openen
Goedendag,
Waarmee kunnen we u helpen?