Steps
Groepslessen Sportycompany

Steps

Steps is een swingende en uitdagende groepsles voor mensen met pit! Door te trainen in groepsverband ben je meer gemotiveerd en daag je jezelf meer uit. Met elkaar werk je aan het krijgen van een goede conditie en een fit lichaam.  Aan het einde van de les zal je jouw benen en billen voelen branden!

Naast dat je gebruik maakt van de step, worden er ook spierversterkende oefeningen gedaan die ervoor zorgen dat je een super fit lichaam krijgt. Wil jij ook een ijzersterke conditie en een fit lichaam? Dan is steps de les die je een keer geprobeerd moet hebben!

Aerobic Body Shape

Iedereen kan meedoen! Aerobic Body Shape is een fijne workout waaraan iedereen kan deelnemen. We beginnen met een warming-up, deze lijkt op de Aerobic van vroeger. Het is een free-style les. Wat eigenlijk betekend dat ik elke keer iets anders doe in deze les.
Na ongeveer 20 – 25 minuten gaan we spierversterkende oefeningen doen. Dit kan van alles zijn. Met of zonder gewichten. Het is een leuke afwisselende les op de door mij gekozen muziek.
Als je eigenlijk geen zin had om te sporten. Kan ik je garanderen dat je met een glimlach de les uit loopt. Vol energie!

Heb je interesse? Neem dan contact op

Chat openen
Goedendag,
Waarmee kunnen we u helpen?