Lekker in je/mijn vel

Lekker in je/mijn vel! En nee dat gebeurt echt niet automatisch als je een killerbody hebt. Maar het helpt zeker als je je fit voelt. Het leven is soms gewoon echt ontzettend kut. En er gebeuren in ons leven nu eenmaal dingen die je weer een plek moet geven. Zelf heb ik in de afgelopen 10 jaar. Twee vriendinnen moeten begraven een scheiding achter de rug en een ontzettend vervelend ontslag na 15 jaar dienstverband. En ja tuurlijk ik had zogezegd dan wel een “killerbody” maar ik zat zeker niet lekker in je/mijn vel.

Huilend op de bank

Er zijn heel veel moment geweest dat ik huilend op de bank lag. Niemand mocht in de buurt komen gordijnen dicht en dan alleen maar huilen. Zelfs als ik dan bij de AH een bekende tegen kwamen en die gene vroeg hoe is het nou? Stond ik alweer te janken. Maar toch pakte ik altijd het sporten  heel snel weer op. Want dan zijn mijn gedachten weer even ergens anders. En gek genoeg jezelf weer even pijn doen tijdens het sporten, geeft mij dan weer een goed gevoel. Het gevoel van ik leef, mijn lichaam leeft. Even niet huilen, even andere mensen om mij heen die niet weten wat er allemaal speelt. Even je huis uit.

Sporten als medicijn?

Sporten als medicijn, ik hoor je al denken; ja ja sporten is echt de uitkomst! Ik snap echt wat je bedoelt. Voor mij is sporten een medicijn. Voor jou kan het zijn muziek maken of Breien. En tuurlijk voor iedereen is iets te vinden. Maar het feit blijft dat wij tegenwoordig te weinig bewegen. En dit kan nu eenmaal nadelige gevolgen hebben voor je gezondheid. Maar waar ik eigenlijk voor wil pleiten in mijn blogs, is dat sporten niet alleen moet gaan om het uiterlijk. En ook al hou je niet van sporten er is altijd wel iets te vinden wat je wel leuk vind. Je hoeft echt niet allemaal te gaan fitnessen, dit is vaak ook saai en niet vol te houden. Zoek iets wat je wel echt leuk vind om te doen. Ik kan je daarbij helpen neem contact met mij op voor meer informatie.

Lekker in je/mijn vel

En ja, nog steeds heb ik ook mijn ups en downs. Ik ben mijn eigen bedrijf begonnen. Wat ontzettend leuk is en energie geeft. Maar ook zeker op een andere manier stress met zich mee brengt. Maar ach aan de andere kant, hoe saai is het leven als je precies weet wat er allemaal komt? Want ondanks al het verdriet en onzekerheid die ik heb meegemaakt. Blijf ik toch positief. Ja leert mensen kennen ja je leert je vrienden kennen. Maar het maakt je sterker. En iedereen roept dat altijd wel. Maar ik begrijp echt wat daar mee bedoelt wordt. Maak keuzes, en zorg dat mensen om je heen energie geven in plaats van op maken.

Chat openen
Goedendag,
Waarmee kunnen we u helpen?