Killerbody…Waarom?

Wat ik merk als personal trainer, is dat iedereen ineens een killerbody wilt.

Maar wat is een killerbody dan eigenlijk?

Klanten kijken naar mijn lichaam en zeggen: ‘ja dat wil ik ook, zo’n killerbody!’
Mijn vraag is altijd, ‘maar waarom wil je dat ook?’

Antwoord van mijn klanten:
O ja, als ik een killerbody had dan zou ik de hele dag in mijn string lopen…
Denk je dat nou echt?
Dus jullie denken echt dat ik de hele dag voor de spiegel sta te kijken van, ‘wauw wat een lichaam?’ Want weet je als vrouw ben je dus nooit tevreden. Dus laat dat gewoon los. Ik ben 40, je denkt toch niet dat ik in korte topjes ga rondlopen?

Weet je wat ik fijn vind? En dat heeft niks te maken met hoe ik eruit zie. Ik vind het fijn en super cool dat ik op mijn 40e nog fit ben. Dat ik zonder probleem kan rennen, zonder probleem nog in een touw kan klimmen.

Maar het allerleukste van alles. Dat ik andere mensen fitter zie worden. Mensen die een hekel aan sport hebben. Vervolgens bij mij in een groepsles of met personal training beginnen en verslaafd raken aan dat lekkere gevoel wat je krijgt door te sporten. Dat ik zie dat mensen die eerst nog geen half uur achter elkaar intensief konden trainen, dat nu wel kunnen. En na een aantal weken het een uur volhouden en klagen als ze geen spierpijn hadden.

En nee, dan heb je nog niet een killerbody, maar hoe heerlijk is het dat je een uur achter elkaar intensief kan sporten en dat je het nog lekker bent gaan vinden ook? En dat je uiteindelijk er zo veel meer energie voor terug krijgt?

Dus voor mij is een killerbody, een fit lichaam. En nee, daar hoef je geen sixpack voor te hebben.

In mijn volgende blog zal ik proberen uit te leggen, wat je er voor moet doen om een “killerbody” te krijgen en te houden. Dan mag je daarna gaan denken of je dat er voor over zou hebben. Want een killerbody krijg je niet zomaar, daar moet je natuurlijk hard voor werken.

 

Wil jij gewoon leuk en lekker sporten? Heb je hulp nodig bij je voeding? Ik kan je helpen, neem vrijblijvend contact met mij op.

info@sportycompany.nl

Chat openen
Goedendag,
Waarmee kunnen we u helpen?