SLIMMER AFVALLEN IN 6 WEKEN

Wat is slimmer afvallen? Afvallen terwijl je normaal kan eten. Weet je soms ook niet meer wat je nou wel en niet mag eten? Zelf ben ik voor balans in je voeding. Ja, je mag gewoon koolhydraten, en nee, ik geloof niet in alleen maar superfood. Met dit programma van Bodysupport. Kunnen we je begeleiden door (normaal) te eten.

In dit 6 weken programma, begeleid ik je met voeding en sport. En ik zal je vertellen hoe het menselijk lichaam nu eigenlijk werkt. Zoals bijvoorbeeld meer informatie over je ontlasting en wat je ontlasting nu eigenlijk verteld over je voeding.

Hoeveel ga ik afvallen?

Een halve kilo tot een kilo per week is de meest gezonde manier om af te vallen. Iets wat je langzaam doet blijft ook langer.

Neem als voorbeeld een sporter die anabolen gebruikt, deze sporter groeit in een korte tijd enorm en heeft dus zijn doel gehaald. Maar zodra deze persoon geen gebruik meer maakt van de anabolen, zie je gelijk het lichaam weer veranderen. Het is niet blijvend sterker nog, vaak wordt het er alleen maar slechter van. Terwijl iemand die op een natuurlijk manier hard traint en dit al jaren doet daar is het blijvend. Zijn lichaam ziet er ook veel natuurlijker uit.

13Crash dieet!

Zo werkt het dus ook met een crash dieet. Je kunt wel aan de shakes gaan, en ja je zult snel resultaat halen. Maar daarna? Daarbij is het net zoals anabolen ongezond voor je lichaam. Je lichaam heeft een minimum aantal calorieën nodig om te kunnen functioneren. Hoeveel calorieën jouw lichaam nodig heeft. Kunnen wij voor je berekenen.

Waar?

Groenehoon 1 te Houten

Kosten?

Voor 6 weken inclusief sporten en begeleiding en speciale app. over voeding voor maar 130 euro.

Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je je inschrijven voor de gratis informatie avond? Neem dan contact met mij op!

Chat openen
Goedendag,
Waarmee kunnen we u helpen?