Bijna zomer!

De afgelopen periode konden wij eindelijk doen wat wij wilde. Waaronder sporten zonder beperkingen. Dat betekend dat de studio eindelijk de groei kon gaan doormaken. Er zijn nieuwe leden bij gekomen, bij deze nog van harte welkom bij Sportycompany.

Dit ruikt  naar meer, maar hierbij heb ik wel hulp nodig. Die hulp ga ik krijgen van Don Jeninga en Nigel Drupper. Zij gaan onder andere mijn lessen overnemen wanneer ik op vakantie ben. Maar zij krijgen ook hun eigen lessen. Verder in deze nieuwsbrief meer informatie hierover. 

Even voorstellen 

 

Dit is Don Jeninga, Don is een zeer ervaren trainer die mij getraind heeft toen hij zelf nog als trainer bij de mariniers werkte. Don is zeer breed in zijn trainingen, en vind het juist leuk om nu mensen te trainen die geen marinier zijn. Don vind het belangrijk dat je in balans traint. Bij Don is je training nooit saai. Ik ben dan ook echt ontzettend trots dat hij nu bij Sportycompany komt werken, dit is zeker een meerwaarde. En ik kijk ontzettend uit naar onze samenwerking.

Wil je meer over Don weten? klik dan hier 

Even voorstellen Nigel Drupper

Nigel is bij mij begonnen als stagiaire, Zijn enthousiasme, leergierigheid en persoonlijkheid, deed mij besluiten om Nigel te vragen om zich aan te sluiten bij Sportycompany.
Wil je meer over Nigel weten? klik dan hier 

Nigel krijgt gelijk zijn eigen les. Hij gaat jongeren begeleiden met trainen. Veel jongeren gaan nu zelfstandig naar Basic Fit, dat is prima alleen krijgen zij totaal geen begeleiding en doen dus eigenlijk maar iets wat ze op You tube kunnen vinden. De begeleiding wordt breed aangepakt, juist om die jongens op weg te helpen om zelf door te kunnen trainen bij bijv. Basic Fit. Het is belangrijk bij jongeren om de juiste training toe te passen bij hun eigen doel. 

De lessen gaan beginnen op dinsdagavond 14 juni om 19:00 uur en donderdagavond 16 juni om 18:30 uur.

Meer informatie over krachttraining voor jongeren lees je hier

Personal training tijdens mijn vakantie 

Personal trainingen kunnen ook over genomen worden door Nigel en Don.
Wil je dit absoluut niet en je hebt een maand abonnement, dan wordt je abonnement op hold gezet.
Geeft dit dan wel op tijd door. Wanneer jezelf ook nog op vakantie gaat kunnen we de maand juli augustus ook een rittenkaart doen ipv het abonnement. Dit kunnen we samen even bespreken.
Chat openen
Goedendag,
Waarmee kunnen we u helpen?