Groepsles

Nee

Max. mede-sporters

2

Prijs

€12.50,-

Trainingsduur

30 mins

Corona en sport

Het kabinet heeft besloten op 14 december om de maatregelen stevig aan te scherpen en deze lockdown lijkt nog wel even te duren, daarom komen wij met tussenoplossingen. Om het coronavirus terug te dringen, moeten het aantal contactmomenten, groepsvorming en reisbewegingen tot een minimum beperkt worden. Wij hebben nagedacht over een aantal oplossingen die wel kunnen, zodat er toch nog enige vorm van bewegen mogelijk is. We leggen het graag even uit!

Bewegen is en blijft een belangrijke topic dat niet achtergesteld moet worden. Hierbij kwamen wij op deze mogelijkheden:

  • Teens Small Group Training
  • Buiten Sporten met kids
  • Friday Night Aerobics

Teen Small Group Training
De hele dag thuisscholing of gamen, weinig bewegen, geen conditie meer, stijfheid en blessures. Even je hoofd leegmaken tijdes de Small Group voor jongeren. Laten we het samen doen want de sportscholen zijn dicht. Gelukkig zijn er tal van manieren om te blijven trainen; met eigen lichaamsgewicht of met simpele fitnessaccessoires. Tijdens de Small Group kunnen jongeren kennis maken met verschillende vormen van sporten. Het is semi-buiten dus geen last van regen en compleet volgens de richtlijnen van het rivm. Minimaal en maximaal 4 personen 12,50 per persoon, meer weten over deze privé lessen, laat het ons weten en wij komen erop terug. Maar gegarandeerd je energie even kwijt!


Buiten Sporten met kids

Thuis school betekent ook geen gym. Het thuiswerken brengt soms een lastige spanningsboog met zich mee. Even een uurtje relaxen? Wij gaan met je kind een uurtje lekker buiten sporten en bewegen. Geheel Corona-proef! Meer weten van Teen Small Group Training? Laat ons weten wat je vraag en behoefte is en wij komen erop terug. Kosten hiervoor zijn 5 lessen voor 45 euro.


Friday Night Aerobics
Al meer dan 10 maanden thuiszitten, Netflixen, geen feestjes, niet meer dansen… Maar wij hebben de oplossing. Eindelijk even wat leuks op de vrijdagavond. Kom een uur lekker dansen, sporten en zweten samen met een vriendin of vriendin op old-skool D I S C O in je 80′ aerobics-outfit, blinded by the laserlights! Achteraf een traktatie op een drankje naar keuze.

En dat al vanaf 12,50 p.p, je bent nog nooit zo goedkoop uitgeweest op vrijdagavond!

Extra informatie

Goed voor: Afvallen, Conditie, Body shape
Intensiteit: Super intensief, Intensief, Prima te doen

Locatie en rooster

N.t.b

Intake gesprek

Mariska van den Bosch Sporty Company

Sporty Company

Nieuwsbrief

© All rights reserved. Site designed by Innotrends