Groepsles

Ja

Max. mede-sporters

12

Prijs

€28,-

Trainingsduur

55 mins

Aerobic Body shape en Steps

Aerobic Body Shape

Iedereen kan meedoen! Aerobic Body Shape is een fijne workout waaraan iedereen kan deelnemen. We beginnen met een warming-up, deze lijkt op de Aerobic van vroeger. Het is een free-style les. Wat eigenlijk betekend dat ik elke keer iets anders doe in deze les.

Na ongeveer 20 – 25 minuten gaan we spierversterkende oefeningen doen. Dit kan van alles zijn. Met of zonder gewichten. Het is een leuke afwisselende les op de door mij gekozen muziek.

Als je eigenlijk geen zin had om te sporten. Kan ik je garanderen dat je met een glimlach de les uit loopt. Vol energie!

Steps

 

Steps is een swingende en uitdagende groepsles voor mensen met pit! Door te trainen in groepsverband ben je meer gemotiveerd en daag je jezelf meer uit. Met elkaar werk je aan het krijgen van een goede conditie en een fit lichaam.  Aan het einde van de les zal je jouw benen en billen voelen branden!

wat houdt een steps les in?

Bij een typische steps les wordt gebruik gemaakt van een step. Dit is een in de hoogte verstelbaar bankje waar je, op de maat van de muziek verschillende oefeningen uitvoert. Op het ritme van de muziek stap je het bankje op en af, of spring  je zelfs er overheen. Tijdens de oefeningen word je begeleid door een gecertificeerde groepslesinstructeur, waarbij er vooral gefocust wordt op het verbeteren van de conditie.

Naast dat je gebruik maakt van de step, worden er ook spierversterkende oefeningen gedaan die ervoor zorgen dat je een super fit lichaam krijgt. Wil jij ook een ijzersterke conditie en een fit lichaam? Dan is steps de les die je een keer geprobeerd moet hebben!

Plan nu je gratis proefles

Extra informatie

Goed voor: Afvallen, Conditie, Kracht, Body shape
Intensiteit: Intensief, Prima te doen
Korte Schaft 21e, Houten
Aerobic Body shape
Woensdag om 10:00 uur en 20:30 uur


Steps
Maandag om 20:30 uur

Intake gesprek

Mariska van den Bosch Sporty Company personal trainer